Rondleiding aanvragen

Voor u als ouder is het meer dan fijn om de eventuele toekomstige speel en ontwikkelingsplaats van uw kindje te bezichtigen. Tijdens een rondleiding op één van onze locaties krijgt u alle vrijheid en mogelijkheid om te kijken, voelen en ervaren hoe alles in zijn werk gaat bij Kinderdagverblijf Doortje. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u alles vragen over de visie, werkwijze en het beleid waarmee wij dagelijks werken.

Wat erg leuk is, is dat u tijdens de rondleiding  de vaste pedagogisch medewerkers aan het werk ziet met kindjes van verschillende leeftijden en dus gelijk meemaakt wat er zoal gebeurd. Aan de hand van het tijdstip ziet u bijvoorbeeld hoe wij kindjes naar bed brengen, uit bed halen, ontwikkelingsgerichte activiteiten aanbieden, buiten spelen of wat er dan ook maar net op dat tijdstip afspeelt. Zo krijgt u een goed en helder beeld bij onze werkwijze en visie. Wij zijn er van overtuigt dat een goed en zuiver beleid zichtbaar en vooral voelbaar is op onze groepen.

Het is ook mogelijk meerdere locaties te bezoeken tijdens de rondleiding.
De rondleiding wordt altijd gegeven door de eigenaresse Dorothy. Zij kent alle ouders en kinderen persoonlijk en wil u dan ook graag persoonlijk leren kennen en alles laten zien.

Via onderstaand formulier kunt u een rondleiding aanvragen, lukt dit niet kunt u een mail sturen naar info@kdvdoortje.nl

Wij kijken er naar uit u en uw gezin te ontmoeten.

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Tussen 09:00 en 16:00 uur