Werkwijze

Rust, regelmaat en flexibiliteit 

Als u uw kindje brengt is er altijd ruimte en tijd voor overleg tussen ouder/verzorger en de pedagogisch medewerker. Het kind staat hierin centraal: de ouder/verzorger kan gerust even met zoon- of dochterlief blijven spelen en rustig alle tijd nemen om gedag te zeggen. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee.

Kinderdagverblijf Doortje vindt het breng-en haal moment een zeer belangrijk contact moment. Ouders/verzorgers bouwen tijdens deze momenten een vertrouwensband op met de pedagogisch medewerker.U laat immers uw kostbaarste bezit bij ons achter, wij realiseren ons dit heel erg goed.

In haal- en brengtijden zijn we heel flexibel. Onze standaard openingstijden zijn van half 8 ’s ochtends tot 6 uur ‘s avonds, maar in overleg geldt een ruimere marge: van op z’n vroegst 7 uur ‘s ochtends tot uiterlijk 7 uur ’s avonds.

Gedenkwaardige gebeurtenissen (hoe klein soms ook) houden we bij in een schriftje. Bij baby’s dagelijks, bij kinderen ouder dan 1 wekelijks. Wij leggen dagelijks het eet- en drinkgedrag, stoelgang en slaapritme vast in uw persoonlijk heen-en weer schriftje. Zodat u tijdens het haalmoment een volledige warme overdacht krijgt over hoe alles gedurende de dag verlopen is met uw kindje.

Omwille van de rust en regelmaat vragen wij ouders/verzorgers hun kindje voor 09.00 uur te brengen op de groep. Mocht dit niet altijd lukken is dit natuurlijk geen probleem. Wij waarderen het daarom heel erg als ouders/verzorgers op tijd contact zoeken, zodat wij ons geen zorgen hoeven te maken over het welzijn van het gezin.

Zodra wij niets vernomen hebben van een gezin, zoekt de pedagogisch medewerker en/of de eigenaresse Dorothy Vreden contact.

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Doortje?

Rondleiding aanvragen
Direct inschrijven
[dc_social_wall id="7810"]