Reviews

/Reviews
Reviews 2018-06-04T17:53:13+00:00

Reviews over KDV Doortje

lief gebaar ouder

9 jaar plezier bij Doortje

 

 

 

 

 

 

 

Lieve Dorothy en alle andere meiden,

Vandaag de eerste schooldag voor onze jongens en dus geen Doortje. Was even raar vanmorgen voor mij als moeder. Maar de jongens hadden er helemaal zin in en liepen zo de klas binnen en gingen op hun nieuwe stoeltjes zitten. Komt dus helemaal goed….

Ik wil jullie via deze weg nogmaals enorm bedanken namens ons voor alle liefde en goede zorgen die jullie afgelopen jaar aan onze jongens hebben gegeven. Vanaf dag 1 hebben wij ons helemaal welkom en vertrouwd gevoeld. Belangrijk voor ouders die hun kindjes aan jullie toevertrouwen. We hebben nooit gedacht, dat zouden wij anders doen, hoe fijn is dat. Beter kon niet. Echt helemaal super. Wij zullen Doortje dan ook aan iedereen aanraden….

Dank voor alles en we komen echt nog een keertje “hallo-zeggen”.

Veel lieve groeten,
van ons

Enorm bedankt

Onze dochter Aviv was acht maanden toen zij voor het eerst naar het Stationnetje ging en sinds kort brengen wij ook onze zoon van drie maanden hier. Bij Doortje zitten kinderen van drie maanden tot vier jaar bij elkaar in een groep. Dat is soms druk, maar vooral ontzettend leuk en heel erg leerzaam voor zowel jonge als oudere kindjes. Aviv was gek op de oudere meiden op de groep en zij op hun beurt op Aviv. Met twee begeleidsters op een relatief kleine groep is de opvang heel persoonlijk echt als een grote familie, maar dan met professionele begeleiding.

Pluspunten: Prettige sfeer, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie

Persoonlijk en kleinschalige opvang

03 maart 2015 | Sanne J. | Periode van: maart 2014 tot: heden

Het Stationnetje ervaar ik als een hele prettige locatie waar ik vol vertrouwen mijn kind naartoe breng, iedere keer weer. Het personeel is deskundig en wisselt zo goed als nooit. Invallers worden ook vertrouwde gezichten. De kleinschaligheid trekt me: kinderen kennen elkaar en leren verticaal van elkaar en overduidelijk is de persoonlijke aandacht een groot goed bij Doortje. Het vertrouwen dat ik in Doortje, ’t Stationnetje, heb is met name heel groot doordat ik zie dat het personeel met plezier en grote betrokkenheid hun werk doet. Ze zijn voor de kinderen meer dan opvang: ze zijn een thuis buiten huis. Dit is wat ik zocht toen ik opzoek ging naar opvang. Dank jullie wel.

Pluspunten: Prettige sfeer, Lieve leid(st)ers, Kleinschaligheid (huis vorm met max 12 kindjes), Vaste gezichten (personeel), Betrokkenheid van personeel in kind en gezin.

Kleinschalig waarbij aandacht voor de kinderen bovenaan staat

10 februari 2015 | Edwin | Periode van: december 2012 tot: heden

Bij KDV Doortje in Culemborg zit je op elke locatie goed, ook op het Stationnetje! Liefdevolle opvang door fantastische pedagogisch medewerksters die het welzijn van het kind en het bijbehorende gezin voorop heeft staan. Bij alles wat ze doen wordt goed nagedacht en gereageerd en gecommuniceerd. Onze dochter heeft het er heel erg naar haar zin en leert er spelenderwijs van alles op haar niveau en haar tijd. Ze komt altijd met een lach op haar gezicht thuis!

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, Huiselijk, laagdrempelig, oog voor het individuele kind, creatief, oprecht

Liefdevolle opvang met vaste gezichten

07 februari 2015 | Indra | Periode van: april 2014 tot: heden

De leidsters zijn ontzettend lief en betrokken. Kleinschalig, warme sfeer, gezelligheid. Er wordt veel gewandeld, buiten gespeeld en er wordt echt een bijzonder grote hoeveelheid creatieve knutselwerkjes gedaan. Helemaal leuk!

Pluspunten: Prettige sfeer, Goede faciliteiten, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, Handig bij het station, Veel creativiteit

Fijne, warme, huiselijke omgeving

10 februari 2015 | tevreden mama! | Periode van: december 2013 tot: heden

Kleinschalig opgezet door de eigenaresse Dorothy. Zij staat samen met de leidsters dichtbij de ouders en de kinderen waardoor ze inspeelt op de wensen en behoeften van ouders en kinderen. Er wordt veel aandacht en liefde gestoken in alles. Dit komt de kwaliteit ten goede en tevens ook de sfeer onderling. De leidsters wisselen alleen bij ziekte of vakantie en de vaste gezichten zijn voor mijn zoon, heel erg fijn. Niets dan LOF!

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, grote buitenruimte,

Een grote open ruimte

03 maart 2015 | Fleur | Periode van: maart 2014 tot: heden

Goede ervaringen met zoals Doortje locatie ‘Regenboogjes’ als de ‘Vlindertjes’. De leidsters zijn erg betrokken en geven altijd het gevoel dat ze zich interesseren voor Tobian. De hele organisatie is erg flexibel en er is op korte termijn altijd erg veel mogelijk qua opvang. Dit is erg handig voor ons aangezien wij wisselende diensten werken. De leidsters zijn lief en zijn ook bewust in de omgang en ‘opvoeding’ van de kinderen. Standaard normen en waarden worden meegegeven wat ik erg prettig vind.

Pluspunten: Prettige sfeer, Goede faciliteiten, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, De sfeer is super, leidster zijn gezellig en vriendelijk. Zeer goede communicatie, erg flexibel. Frequente luier rondes en altijd schone kindjes

Veilige en positieve plek met aandacht voor elk kind

08 februari 2015 | 😉 | Periode van: juni 2014 tot: februari 2015

Wij hebben ons dochtertje toen ze 3,5 maand was voor de eerste keer bij de regenboogjes gebracht. Gelijk was er volle aandacht voor haar Van de leidsters maar ook van de andere kindjes. Ik werk onregelmatige diensten maar dat is bij Doortje geen probleem. Nu is ze bijna 1 en ze vind het zo leuk om een dagje met andere kindjes te spelen. Dus voor ons een goede oplossing qua opvang en voor haar een gezellig dagje uit!

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Lieve leid(st)ers, De leidsters schrijven elke keer een verhaaltje en een schema in een schriftje, Erg leuk om te lezen!

Doortje

24 december 2012 | Jacqueline | Periode van: juni 2010 tot: heden

Onze jongste gaat hier wekelijks met veel plezier naar toe. Lieve, begripvolle leidsters en je voelt de enthousiasme wanneer je de groep op komt. Heerlijke huiselijke sfeer, kopje thee/koffie en een luisterend oor zijn hier altijd te vinden. Gezelligheid ten top! Kortom wij zijn erg tevreden!

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie

Kdv Doortje, de Regenboogjes

03 maart 2015 | Mama Jasper | Periode van: november 2014 tot: heden

Onze zoon Jasper gaat met groot plezier naar De Klavertjes. Alle vestigingen van Doortje die we hebben bezocht, maakten een hele goede indruk. We kozen voor De Klavertjes omdat NatuurBSO De Fuut hier ook zit. Onze oudste zoon gaat daarheen. Op het einde van de dag kan ik beide jongens op één plek ophalen. Groot pluspunt bij Doortje vinden we de flexibele opvang die ze bieden. We betalen alleen voor de uren die we afnemen, zonder dat daar allerlei nadelen aan verbonden zijn. Jasper komt gewoon op vaste dagen en het tarief is heel redelijk. Komt Jasper een keer niet (vakantie, logeren) dan betalen we ook niet. Over het jaar gezien scheelt ons dat honderden euro’s.

Pluspunten: Prettige sfeer, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie

Warme plek met superleidsters, grote flexibiliteit

03 maart 2015 | Violette Jaspers | Periode van: december 2014 tot: heden

Ik ben meer dan tevreden over de opvang die de klavertjes mijn dochtertje biedt. Maud gaat met veel plezier naar de opvang. Er hangt een zeer persoonlijke sfeer waar de kinderen goed opgevangen worden. De leidsters zijn erg lief, en zijn behalve dat ze geïnteresseerd zijn in de kinderen, ook geïnteresseerd in de ouders. Ik heb alleen maar goede dingen te vertellen.

Pluspunten: Prettige sfeer, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie

Een fantastisch twee huis voor mijn dochter

09 februari 2015 | Tevreden ouders | Periode van: augustus 2015 tot: heden

Sinds een half jaar zitten wij bij Doortjes Klavertjes en we zijn heel tevreden! Voorheen bij een ander kinderdagverblijf gezeten, daar waren we op zich ook best tevreden over, maar in vergelijking voelt het nu bij de Klavertjes veel fijner! Het is net wat persoonlijker, huiselijker en vriendelijker! Wij zijn dus heel blij met Doortje en onze dochter gaat ook met veel plezier naar ‘de kindjes’.

Pluspunten: Prettige sfeer, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie

Persoonlijke, kleinschalige en gezellig opvang

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Doortje?

Rondleiding aanvragen
Gratis inschrijven

Beveiligd: Sinterklaasfeest Kinderdagverblijf Doortje 2018!

De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Vul het wachtwoord hieronder in [...]

Kinderdagverblijf Doortje bestaat 15 jaar!

Lieve allemaal, Afgelopen zaterdag 2 juni heeft Kinderdagverblijf Doortje een summersjiek/gala [...]


Privacy instellingen

KDV Doortje neemt uw privacy heel serieus. Wij maken gebruik van Google Analytics en functionele cookies. De cookies van Google Analytics zijn geanonimiseerd en mogen wij plaatsen zonder toestemming. Cookies om content en advertenties te personaliseren en voor het delen van onze content op social media gebruiken we na toestemming. Wilt u de beste website ervaring en op u afgestemde informatie? Klik dan op de button voor akkoord. Meer informatie kunt u lezen in onze privacy policy.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen