Dorothy Vreden

” Echte zorg komt recht uit je hart”

Mijn naam is Dorothy Vreden. Ik ben moeder van drie jonge tieners, eigenaresse en oprichtster van kinderdagverblijf Doortje. Mijn en ons motto: echte zorg komt recht uit je hart!

Ongeveer 10 jaar geleden ben ik, na zelf 12 jaar als leidster in de kinderopvang gewerkt te hebben, een eigen kleinschalig kinderdagverblijf begonnen. Reden was, dat ik wist dat het veel beter kon! Ik had daarbij een kinderopvang voor ogen die meer aansloot bij de thuissituatie van ouders en verzorgers en hun kinderen: een kleinschalige, liefdevolle thuishaven met veel meer aandacht voor de individuele context van het kind.

Ik startte aan de Dahliastraat in Culemborg… en de formule sloeg gelijk aan. Inmiddels is KDV Doortje een volwassen organisatie, gerund door uitermate betrokken medewerkers die beseffen dat een kind het kostbaarste bezit van elke ouder is. Mijn voornaamste taak is om de kwaliteit en continuïteit op de verschillende groepen en locaties van KDV Doortje te waarborgen. En ja: nog steeds voel ik dezelfde gedrevenheid en passie als toen ik begon aan dit bijzondere avontuur!

Graag verzorg ik  zelf de rondleiding voor u als ouders/verzorgers. Ik zou u graag persoonlijk  de groep(en) willen laten zien, kennis willen laten maken met mijn al jaren lange vaste team en willen vertellen hoe alles werkt binnen Kinderdagverblijf Doortje. Hier begint het stukje ” een verlengstuk op thuis” om zo de opvang zo volledig mogelijk op uw wensen en behoefte af te kunnen stemmen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Doortje?

Rondleiding aanvragen
Direct inschrijven
[dc_social_wall id="7810"]